hallolissom

Wednesday

Amfelia

Dette er Amfelia. Du tenker kanskje at Amfelia ser ut som en heks, men i virkeligheten er ho ikke det. Amfelia er amfisenterets gode fe, og springer rundt i senteret for å dele ut hjertelige smil og såpebobler til store og små. Er du heldig så blir du kanskje invitert hjem til Amfelia for å se hvordan ho har det der, og etter noen sanger og litt forskjellig som skjer så blir du kanskje servert verdens beste tryllepølser og tryllebrus....

Amfelia er forferdelig trøtt om morgenen, men er veldig rask med morgenstellet. I følge barna som var på besøk denne helga, er Amfelia skikkelig dårlig til å rydde og pusser tennene helt feil...

En morgentrim gjør alltid susen for at Amfelia skal bli skikkelig våken. Da kan festen begynne!

4 Comments:

  • At 24 October, 2007 18:34, Blogger David Aasen said…

    Jaha, har du blitt fe?

    Har ikke så mange store events å blogge fra, og da heller ingen bilder å legge ut, men satser på at det blir fæst et eller annet sted i nærmeste framtid :)

    Apropos "fæst", har du fått med deg at Husabø'n har fått seg slik et kvinns å kose seg med?

     
  • At 24 October, 2007 22:09, Blogger David Aasen said…

    Hu går i klassa hans, har truffet hu så vidt, men kan ikke uttale meg om hvordan hu er eller no, for det vet jeg ikke :)

    Du er det, ja. Har du flytta til Sarpsborg?
    Oslo er ålreit det, mye å lese, men bra å måtte begynne å huske ting igjen. Lenge siden sist :) Mange interessante mennesker er det her òg.

    Åssen går det med deg?

     
  • At 26 October, 2007 17:03, Anonymous Anonymous said…

    Så fin fe! Skulle gjerne sett Amfelia i aksjon, men det blir det kanskje nye muligheter for til våren? Var koselig å ha deg på kveldsmat.

     
  • At 29 October, 2007 15:22, Blogger David Aasen said…

    Ja, den er kjempeflott :)

    Så bra at du har det bra. Hva går dagene i? Du skriver vel manus :) Blir spennende å se hva det blir til der nede (nå høres jeg litt ut som alle de folka jeg prata med når jeg var på oneway :))

    Idol, ja. Er ikke like stas lenger, men jeg hadde stilt opp for det sosiale sin del.

    Du får hilse Frankyboy

    Snakkes.
    David

     

Post a Comment

<< Home